ОБЩИ УСЛОВИЯ


       Уважаеми гости,

За да направите резервация в управляваният от нас обект е необходимо да попълните някои лични данни – име, адрес, ЕГН и номер на лична карта. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за Защита на Личните Данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания по Закона за Туризма. Тази информация ще бъде използвана Само и Единствено във връзка с регистриране на Вашата Резервация и няма да бъдат използвани за други цели. 

       1.Настаняване:

       При напускане на обекта кухненския бокс, посудата и ел. уредите се оставят във вида в който са били при настаняването в противен случай се заплаща такса от 100,00 лв.

 2. Откраднати вещи или щети:

Хотелът не носи отговорност за откраднати вещи от стаите и в обекта, както и за щети, причинени от трети лица.

       2.1 За по - добра здравословна среда и загриженост за безопасността на Вас, нашите гости, в комплекса има следните ограничения:

  Не се допускат домашни любимци на територията на обекта.

  Лице, пушещо вътре в къщите – заплаща санкция в размер на 100,00 лв.

       3. Неустойки при анулация на резервация

 

       4. Срещу един ваучер получавате: Две нощувки в двойна стая, в цената се включва още ползване на сезонен басейн, барбекю, безплатен безжичен интернет, паркинг, туристически данък, ДДС.

       4.1 .Силният шум между 14,00 и 16,00 часа и след 22,00 часа са забранени съгласно Наредба №1 на Община Самоков за опазване на обществения ред и нощната тишина.

       4.2Причинените щети по време на престоя се заплащат преди заминаване.

 

       Желаем Ви, приятна почивка, много здраве и късмет!